Hassut äidit

jatko..

«Mielikuvitusäitimme olivat kaksoissisarukset», Carlos jatkaa juttua. «He olivat syntyneet sirkuksessa, ja toisesta oli tullut leijonankesyttäjä ja toisesta käärmenainen», hän tarinoi. «Minun äitini oli leijonankesyttäjä», vaari sanoo. «Eräänä päivänä hän näki yleisön joukossa miehen, johon hän ihastui. Äitini pyysi tätä miestä kesken esityksen leijonan häkkiin ja sanoi miehelle, ettei tämä pääsisi pois ennen kuin suostuisi hänen kosintaansa. Asia oli sitten sillä selvä», vaari muistaa. «Minun äitini oli käärmenainen. Myös hän tapasi miehensä sirkuksessa, jossa tuleva isäni oli trapetsitaiteilijana. Tarinani mukaan äidilläni oli hääpäivänään jalat ja kädet sellaisessa solmussa, että sen selvittämiseen kului monta tuntia», Carlos kertoo.

1 комментарий к “Hassut äidit”

  1. может и попробовала бы, да написана уже книга. это истории не мои, а взяты из интересной детской книги. мне нравится язык, которым они написаны — настоящим финским, а не адаптированным «Учебниковым». да и определенная доля юмора присутствует. 🙂

    Ответить

Оставьте комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.